Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ για Ελλάδα | Αποστολές Ελλάδα – Κύπρο

Οι τιμές χονδρικής ισχύουν για παραγγελίες άνω των 45 ευρώ + ΦΠΑ

PHILOSOPHY

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
about-us-banner

Project Candle

Πίσω από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχουν ιδέες, δημιουργίες, άνθρωποι και στόχοι…

Οι ιδέες

Η βασική μου δουλειά είναι χειρωνακτική, ωστόσο δεν ήθελα να μείνω μόνο σε αυτό. Πάντα είχα την επιθυμία να εκφράσω τη δημιουργικότητά μου. Μέσα από ένα project, που μπορείς ελεύθερα να δοκιμάσεις, να πειραματιστείς, να παίξεις, να αποτύχεις και μετά ξανά από την αρχή.

 

Οι πρώτες ιδέες ξεκίνησαν τα Χριστούγεννα του 2020, όταν σκεφτόμουν ότι κάτι ήθελα να δημιουργήσω. Κάτι χειροποίητο, με μοναδικότητα και ελευθερία κινήσεων και σκέψεων. Κάτι, που να αφήσει το αποτύπωμά του… Το άρωμα διεγείρει τις αισθήσεις. Προκαλεί σκέψεις. Σκέψεις ηρεμίας, πάθους και δημιουργίας. Ξυπνάει όνειρα. Όνειρα που περιμένουν να γίνουν πραγματικότητα. Όπως και το δικό μου.

Οι δημιουργίες

Ξεκινώντας στην πράξη, οι πρώτες δημιουργίες, δόθηκαν σε δικούς μου ανθρώπους. Με επιτυχία! Έτσι, νοίκιασα μια μικρή αποθήκη. Στα πρώτα βήματα ξεκινήσαμε παρέα με τον ξάδερφό μου, με πολύ κόπο, πολύ κέφι και πολλές πατέντες! Στην πορεία χρειάστηκαν να γίνουν αλλαγές, ώστε να μπορέσει το μαγαζί να εξελιχθεί και να βρει τη ροή του… Μεταφέρεται σε νέα έδρα, αναβαθμίζεται και κάπως έτσι ξεκινά η αναζήτηση νέων κινήτρων, ιδεών και ανθρώπων.

Οι άνθρωποι

Σε όλο αυτό το εγχείρημα με υποστηρίζουν αρκετοί, όπου ο καθένας έρχεται να σου διδάξει κάτι. Έτσι, με πολλή προσωπική δουλειά όλοι έχουν να δώσουν το δικό τους αποτύπωμα… και μαζί με αυτούς πηγαίνουμε όλο και πιο κοντά στον στόχο.

Οι στόχοι

Η δημιουργία καλής ατμόσφαιρας, η πρόκληση ενός χαμόγελου, η αναπόληση αναμνήσεων και η δημιουργία νέων, η γείωση και ταυτόχρονα η ονειροπόληση είναι ο αρχικός στόχος της Project candle. Ένα project μέσα από το οποίο αισθανόμαστε δημιουργικοί, ελεύθεροι και χαρούμενοι. Και σίγουρα, η συνεχής βελτίωση της Project και όσων βρίσκονται παρέα μας σε όλο αυτό.

 

Στο τώρα λοιπόν, μπορώ να πω πως η αγάπη γι’ αυτό που κάνεις, οι άνθρωποί σου και ένας κουμπαράς, είναι αρκετά, για ένα νέο ξεκίνημα.

project-candle-logo-about-us