Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€ για Ελλάδα | Αποστολές Ελλάδα – Κύπρο

Οι τιμές χονδρικής ισχύουν για παραγγελίες άνω των 45 ευρώ + ΦΠΑ

PHILOSOPHY

Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Search
Close this search box.

Αποστολή - Πληρωμή

Αποστολή

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται εντός Ελλάδας και Κύπρου. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαρκέσει 1-12 εργάσιμες μέρες, αναλόγως τον προορισμό αποστολής. Σε περιπτώσεις καθυστέρησης παράδοσης, λόγω ανωτέρας βίας (π.χ. λόγω απεργιών ή ακραίες καιρικές συνθήκες κ.ο.κ) η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη.

Κόστος αποστολής: 2.80 € για Ελλάδα | 10.00 € για Κύπρο

Κόστος αντικαταβολής: 2.00 €

Σημειώνεται, ότι οι παραγγελίες, που καταχωρούνται τις καθημερινές έως και τις 12:00, επεξεργάζονται από την εταιρεία τη μέρα αυτή, ενώ πέραν αυτής της ώρας, επεξεργάζονται την επόμενη. Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά την εν λόγω ώρα και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται από την εταιρεία τη Δευτέρα.

 

Πληρωμή

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 

Αντικαταβολή

Ο πελάτης πληρώνει κατά την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της εταιρείας ταχυμεταφορών. Η υπηρεσία της αντικαταβολής έχει επιπλέον χρέωση 2.00€.

 

Πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα

Αποδεκτές κάρτες: οποιαδήποτε πιστωτική (credit), χρεωστική (debit) ή προπληρωμένη κάρτα (prepaid) των διεθνών σχημάτων VISA, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.

Η χρήση της πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «projectcandle.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων, που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα, είτε στο ασφαλές site της συνεργαζόμενης τράπεζας, είτε στο ασφαλές σύστημα του Paypal, όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Για να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV), που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας. Ο έλεγχος και η πληρωμή γίνεται άμεσα, εφόσον έχετε συνδεθεί με την συνεργαζόμενη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.

 

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας στους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας και να μας αποστείλετε το καταθετήριο της τράπεζας με e-mail στη διεύθυνση info@projectcandle.gr. Στο καταθετήριο κρίνεται απαραίτητο, να αναγράψετε ως αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας. Η παραγγελία αποστέλλεται μόνο, αφότου λάβουμε το καταθετήριο της τράπεζας μέσω e-mail.

Τράπεζα Πειραιώς

Δικαιούχος: ΚΟΥΣΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ | KOUSIOS KYRIAKOS

Αρ. Λογαριασμού: 5081106203839

IBAN: GR41 0172 0810 0050 8110 6203 839

Swift Code | BIC: PIRBGRAA

 

Ευχαριστούμε,

Project Candle